Info

Het Oldtimerfestival groeit nog steeds. Het is voor de organisatie dan ook een hele klus om die groei voor te zijn. Extra parkeerterreinen, meer ingangspunten en betere toegangscoördinatie zorgen ervoor dat wachttijden tot een minimum beperkt worden en dat iedereen snel op het festivalterrein kan komen. Deelnemers dienen vòòr de bezoekers binnen te zijn zodat er geen onnodige verstoppingen ontstaan bij de entree. Vorig jaar is dit voor het eerst toegepast en de resultaten waren direct beter.

Extra spannende gebeurtenissen, nog spectaculairder stuntwerk, theater en muziek van een niveau dat u normaliter nooit op een oldtimerevenement aantreft. Ook de jaarmarkt, een groot succes, wordt dit jaar nog verder uitgebreid. Omdat het Oldtimer Evenement een feest voor iedereen moet zijn houden we de entreeprijzen vriendelijk. Voor onze toegangsprijs kunt u bij de Efteling nog niet eens parkeren!

 


Plattegrond terrein


 

Toegang

Bezoekers

€ 10,- (per persoon)
Kinderen tot 1 meter: gratis !

Openingstijd

Terrein open voor publiek: v.a. 10uur tot 24uur.


Deelnemers

Deelname aan de oldtimershow en de onderdelenmarkt is gratis. Deelname aan de jaarmarkt en motorraces is niet gratis! Klik hier om je aan te melden. Voor deelnemers is het terrein vanaf 7.00 uur toegankelijk, maar ook al op woensdag tijdens kantooruren.

 

Route

Het festival wordt gehouden op het terrein aan de Jan Evertswei te Hoornsterzwaag (gemeente Heerenveen/Opsterland). Het evenement wordt overal in de regio met borden aangegeven. Er is ruime parkeergelegenheid en een fietsenstalling.

 

Kamperen

Deelnemers mogen kamperen op het evenemententerrein.
Kamperen kan ook prima op de op steenworp afstand gelegen camping De Oude Trambrug of Wijnjeterp.

 

Clubs

Wij nodigen uw club graag uit om deel te nemen. Dat kan als onderdeel van uw eigen evenementenkalender, wij faciliteren u hierin graag, maar ook als individuele deelnemers. De deelname voor u en uw clubleden is gratis voor de bestuurder en een inzittende.

Wij kunnen uw club een deel van het terrein beschikbaar stellen, waar naast de voertuigen van leden ook een clubpresentatie mogelijk is. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

Sponsors


Sponsor worden? Neem contact met ons op.Algemene voorwaarden

Zie onderstaande links:

Algemene voorwaarden bezoekers
Algemene voorwaarden deelnemers

 

Reclame maken/flyeren tijdens het evenement is alleen toegestaan na goedkeuring door de organisatie!

 

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties, tips of klachten, vul dan het contactformulier in. We nemen dan z.s.m. contact met u op.

Stichting Oldtimer evenement
Bij de Leywei 85
8412 SJ Hoornsterzwaag
Rekeningnummer (Rabobank): NL60 RABO 0322941172 ten name van Stichting Oldtimer Evenement

Oldtimer Festival hemelvaartsdag - 10 mei 2018
Copyright @ In a Box Solutions - Oldtimer Evenement. All rights reserved.